logo
    

Medlemmer søges til Sponsorudvalg

Sponsorudvalget består af forældre til svømmere, der arbejder med at søge fonde og puljer samt koordinere klubbens sponsorarbejde. Udvalget består af 3 – 7 medlemmer og det er en prioritet men ikke en nødvendighed, at alle afdelinger i klubben er repræsenteret.

Tilskud fra sponsorer, fonde og puljer er en vigtig del af det økonomiske fundament for en lang række svømmerrelaterede aktiviteter i Horsens Svømmeklub lige fra stævner, sociale begivenheder, træningslejre, rejseudgifter og til udstyr og materialer.  I de år udvalget har eksisteret har det betydet, at prisstigninger på kontingenter, stævner, sociale arrangementer og træningslejre har kunnet holdes nede for den enkelte svømmer.

Sponsorudvalget er et selvstændigt udvalg under bestyrelsen, og derfor beslutningsdygtig inden for retningslinjer for udvalgets arbejde.  Dette dokument kan rekvireres ved udvalget eller ved bestyrelsen. Formålet med sponsorarbejdet er at sikre et bredt og godt samarbejde med klubbens hovedsponsorer og herefter øvrige sponsorer. Udvalget arbejder for, at klubben kan yde en professionel og loyal oplevelse af Horsens Svømmeklub for de virksomheder, personer og organisationer der sponsorerer klubben.

Som medlem af sponsorudvalget kan du bl.a. arbejde med:

·        Fondsansøgninger

·        Sponsorpleje, herunder sikring af at sponsorer får aftalte modydelser fra klubben (fx bannere med logo til stævner, opslag på facebook  mm. )

·        Udarbejdelse af materiale til svømmeres opsøgning af sponsoremner samt koordinering af dette.

·        Planlægning og koordinere sponsorevent

Udvalget mødes en gang i måneden, typisk onsdag aften –dette besluttes af udvalget.

Skriv hurtigst muligt og gerne inden uge 27 til sponsor@swimhorsens.dk  hvis du gerne vil arbejde som frivillig i udvalget.  Skriv kort om din motivation for udvalgsarbejdet, hvilket hold dit barn svømmer på og meget gerne hvilke af de forskellige arbejdsområder indenfor sponsorarbejdet du er særligt interesseret i.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte:

sponsor@swimhorsens.dk : hvis du har spørgsmål om udvalget og udvalgets aktuelle arbejdsområder

mala@swimhorsens.dk ( Martha Lagoni/bestyrelsesrepræsentant) hvis du gerne vil vide mere om udvalgsarbejdet generelt.


 
medlemskab

Brug for hjælp?

Her kan du finde hjælp eller svar på dine spørgsmål.

holdoversigt

Holdoversigt

Se hvilke hold vi tilbyder lige nu

events

Event

Her kan du se kommende events og svømmestævner

medlemskab

SHOP

På shoppen kan du bl.a. købe kode chip og badehætter

medlemskab

HALPLAN

Se hvilke hold vi tilbyder lige nu

medlemskab

GALLERI

Se billeder fra Horsens svømmeklub