Medlemsregler for brug af klubtøj i Horsens Svømmeklub.For at sikre optimalt brug af ”PRÆSENTATION, STÆVNE & TRÆNINGSTØJ” har vi sammensat en simpel huske liste, der skal sikre loyalitet mod vores klubsponsorer. En af vores vigtigste klubsponsorer er den eller de virksomheder klubben bruger til at levere klubkollektionen og klubtøjet.

Det er en stor økonomisk og tidsmæssig omkostning for klubben, hvis vi krænker klubtøjsaftalen og skal ind i et opsigelsesforløb, samtidig med at vi skal finde nyt tøj til alle vores værdsatte medlemmer. Så, lige præcis den situation vil vi rigtig gerne undgå og det kan du hjælpe med, ved at følge vores 5 simple regler.

Og husk, det er udelukkende for vores fælles klubs og vores mange dygtige svømmeres skyld:

Vores 5 sponsor og klubtøjsregler:

  1. Vi bærer altid vores klubtøj og repræsenterer vores klubsponsorer, når vi svømmer for og repræsenterer Horsens Svømmeklub ved stævner, mesterskaber og alle øvrige klubaktiviteter.
  2. Hvis man ikke har mulighed for at hjælpe vores sponsorer, optræder man neutralt og med fokus på ikke at krænke vores sponsorer.
  3. Vi medvirker kun i medierne (inklusiv sociale medier) herunder på billeder, i videoer og tekster med vores godkendte sponsorers logo - ellers neutralt.
  4. Vi repræsenterer ikke andre sponsorer/virksomheder på nogen form for tøj eller tryk, uden de er skriftligt godkendt af sponsorudvalget.
  5. Vores svømmere tegner ingen sponsorater, heller ikke personlige sponsorater, udenom sponsorudvalgets skriftlige godkendelse.
            
Det er vigtigt vi behandler alle vores sponsorer loyalt, da de udgør en vigtigt indtægtskilde til både bredden i svømmeklubben og konkurrence afdelingen.
            
 
Ovenstående gælder naturligvis udelukkende, når man optræder som medlem af eller på vegne af Horsens Svømmeklub. Hvad man gør i sin fritid eller personligt, er ikke en sag for Horsens Svømmeklub – men vi opfordrer altid til, at man bruger sin sunde fornuft og tænker en ekstra gang på vores klub og vores sponsorer.
 
Hvis du er i tvivl om noget omkring sponsorer eller brug af klubtøj, så skriv altid direkte til klubben på sponsor@swimhorsens.dk.
 
 
Sponsorudvalget og Bestyrelsen
 
 
 
 
 
Spørgsmål og svar:
Vi har samlet en række svar på de mest stillede spørgsmål i nedenstående Q&A liste.
 
Q: Hvis man kun har et sæt klubtøj, hvad gør man så til flerdagsstævner?
A: Du bruger neutralt tøj. Det er godkendt, at medbringe og bære andet tøj and klubtøjet, så længe det er neutralt og ikke reklamerer for andre virksomheder end vores hovedsponsorer. Vi ser helst ikke man bærer direkte konkurrerende mærker til Adidas under stævner og officielle arrangementer, hvor man repræsenterer klubben.
 
Q: Hvad gør man, hvis man vinder en medalje og ens klubtøj er væk?
A: Man låner et sæt klubtøj til overrækkelsen. Lige præcis en medaljesituation, er noget vores sponsorer er meget glade for at du som svømmer opnår. Så, ligeså snart man ved en medalje venter, låner man hurtigt et sæt tøj af en klubkammerat. På podiet skal man nemlig altid bære klubtøj og reklamere for vores klubsponsorer.
 
Q: Må man bruge sit gamle klubtøj, selvom det ikke kommer fra Adidas og InterSport?
A: Ja, man må gerne bruge klubtøj fra tidligere kollektioner, men både klubben og vores klubsponsorer, ser gerne at man bruger det seneste. På den måde er vi også løbende sikker på, at vi støtter de virksomheder, der støtter os. Vinder du en medalje og optræder på podiet, skal du dog bære den gældende klubkollektion og sponsortøj.
 
Q: Må man gå med tøj fra andre sportsbrand og mærker end Adidas?
A: Nej, det må man ikke, med mindre det er fra en tidligere officiel klubkollektion. Horsens Svømmeklub støtter Adidas og de støtter os.
 
Q: Må man gå med tøj påtrykt logoer fra andre virksomheder end vores klubsponsorer?
A: Nej, det må man ikke, med mindre det er fra en tidligere officiel klubkollektion. Som medlem af Horsens Svømmeklub, støtter vi vores officielle og godkendte klubsponsorer og de støtter os.
 
Q: Må man reklamere for andre sportsbutikker end InterSport?
A: Nej, vi er loyale overfor vores klubsponsorer, herunder InterSport. Derfor vil det være illoyalt at reklamere for andre butikker eller netbutikker der er i konkurrence med vores klubsponsor.
 
Q: Hvis man har en godkendt personlig sponsoraftale, gælder alle ovenstående regler så også?
A: Ja, men husk altid, at du som medlem skal have skriftlig godkendelse fra Horsens Svømmeklub, hvis du ønsker at indgå et personligt sponsorat direkte med en personlig sponsor. Du skal bare skrive til sponsor@swimhorsens.dk, hvorefter sagen bliver behandlet.
 
Q: Hvordan kan jeg bedst hjælpe med at gøre vores klubsponsorer glad?
A: Sørg for at vores klubsponsorer altid fremhæves og fremvises, ved enhver lejlighed. Jo mere vi eksponerer vores sponsorer, jo mere værdifuld er en sponsoraftale med Horsens Svømmeklub. Så derfor, hjælp altid vores klubsponsorer, hvis du kan – de hjælper vores klub.
 
 
 

Nyheder

Instagram

Loading