Klubtøj til Horsens Svømmeklub og SWIMHORSENS.

(Herunder bestilling af tøj).


Horsens Svømmeklub har en eksklusiv aftale med Sportmaster og Adidas om køb og brug af klubtøj. Det giver os adgang til vores helt egen klubkollektion bestående af Adidas produkter til attraktive priser. De lave priser muliggøres af en formel samarbejdskontrakt, hvor Horsens Svømmeklub loyalt og eksklusivt repræsenterer Sportmaster og Adidas - ligesom de repræsenterer vores klub.

For at støtte hinanden så godt som muligt, bærer alle produkter fra klubkollektionen logo fra både Horsens Svømmeklub eller SWIM HORSENS sammen med Adidas og Sportmaster.

Se vores regler på siden ”Regler for brug af klubtøj” KLIK HER. Det er specielt vigtigt, at konkurrencesvømmere og forældre, er bekendt med regler for brug af klubkollektionen under stævner samt i medier m.v.

Husk, at alle kan bestille klubtøj - uanset om du svømmer i undervisningsafdelingen, på et at vores triatlonhold eller i konkurrenceafdelingen. Vi har sørget for både fedt træningstøj og fritidstøj til en hver god lejlighed.

 Så med det i tankerne, husk at hjælpe vores sponsor mest muligt, så de har lyst til at hjælpe os mest muligt – og både Adidas og Sportmaster er jo fede brands, vi stolt kan være i selskab med.

Hvordan bestiller jeg?

Du skal åbne Klubkollektion & Bestillingsliste, ved at trykke på linket Klik her

I ovenstående dokument finder du vareinformationer på de første sider, efterfulgt af en pris og bestillingsliste samt en vejledende størrelsesoversigt – så kort og godt, alt hvad der skal bruges for at se og bestille dit nye klubtøj. Herefter er det simpelt:


1. Du udskriver dokumentet (hvis du er miljøbevidst og vil spare vores verden for 75% papir, så udskriv kun den ene side med ”Pris og Bestillingsliste”).

2) Du udfylder 3 x kontaktinformation med bestillingskontaktpersonens navn og mobilnummer samt emailadresse i felt 1-3.

3) Hvis du skal have personligt navne-tryk, skriver du navnet med BLOKBOGSTAVER i felt 4.

4) For hver vare du ønsker at bestille, skriver du ANTAL i rubrik 5a eller 5b - alt efter om du svømmer i undervisningsafdelingen (5a til venstre) eller i konkurrenceafdelingen (5b til højre). På varer med mørkegrå felter, kan der ikke vælges specielt SWIM HORSENS tryk fra konkurrenceafdelingen.

5) For hver vare, sætter du ring om den størrelse du ønsker i rubrik 6 – og hvis du ikke er helt sikker vent til du kommer ned i butikken, hvor du kan prøve varen og finde din størrelse. Du kan desuden finde en vejledende ”Størrelsesguide for Adidas” [INDSÆT LINK TIL STØRRELSESGUIDE PDF FIL], på vores hjemmeside.

6) Til sidst, skal du tælle antallet af varer i det blå område 7a og skrive totalen efter rubrik 7b – det er nemlig så mange individuelle navne-tryk, du skal betale for.

7) Så er det ellers bare ned i Sportmaster på Ove Jensens Allé 11C (ved Bilka) i Horsens, hvor du bestiller og betaler dine varer hos en medarbejder.


 

Praktisk information

Grundet leveringstid fra Adidas Danmark plus efterfølgende procestid hos trykfirmaet, kan der gå op til 4 uger inden varerne er klar til afhentning i butikken. Normal leveringstid vil være indenfor 14 dage og Sportmaster forbeholder sig retten til at dellevere. For at lette processen for butikken, betales varerne altid ved ordreafgivelse og butikken kontakter dig, så snart varerne er klar til afhentning. Handlen foregår direkte mellem Sportmaster og dig, som forbruger.

Omkring personlige sponsorater

Personlige sponsorater direkte mellem en svømmer og en personlig sponsor er også en mulig for svømmerne i Horsens Svømmeklub. For at sikre vores klubsponsorer en god og professionel oplevelse af Horsens Svømmeklub, skal alle personlige aftaler godkendes skriftligt af klubben via sponsor@swimhorsens.dk. Vi benytter en obligatorisk rammeaftale, der omhandler klubbens vilkår for et personligt sponsorat mellem en af vores svømmere og en personlig sponsor.

Har du ellers spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at spørge din træner eller skrive til os omkring sponsorater, klubkollektionen eller selve klubtøjsaftalen på sponsor@swimhorsens.dk. Forvent op til 7 dages responstid på e-mail, da sponsorudvalget ligesom resten af klubben, primært er baseret på frivilligt arbejde.

BEMÆRK, at alle henvendelser angående produktgaranti, reklamation, ordrer, bestillinger og leverancer m.v. skal rettes direkte til Sportmaster butikken i Horsens.

 
 
 Sponsorudvalger og Bestyrelsen
 
 
 
 
 
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram