Klubtøj til Horsens Svømmeklub og SWIMHORSENS.

(Herunder bestilling af tøj).


Horsens Svømmeklub har en eksklusiv aftale med Intersport og Adidas om køb og brug af klubtøj. Det giver os adgang til vores helt egen klubkollektion bestående af Adidas produkter til attraktive priser. De lave priser muliggøres af en formel samarbejdskontrakt, hvor Horsens Svømmeklub loyalt og eksklusivt repræsenterer Intersport og Adidas - ligesom de repræsenterer vores klub.

For at støtte hinanden så godt som muligt, bærer alle produkter fra klubkollektionen logo fra både Horsens Svømmeklub eller SWIM HORSENS sammen med Adidas og Intersport

Se vores regler på siden ”Regler for brug af klubtøj” KLIK HER. Det er specielt vigtigt, at konkurrence svømmere og forældre, er bekendt med regler for brug af klubkollektionen under stævner samt i medier m.v.

Husk, at alle kan bestille klubtøj - uanset om du svømmer i undervisningsafdelingen, på et at vores triatlonhold eller i konkurrence afdelingen. Vi har sørget for både fedt træningstøj og fritidstøj til en hver god lejlighed.

Så med det i tankerne, husk at hjælpe vores sponsor mest muligt, så de har lyst til at hjælpe os mest muligt – og både Adidas og Intersport er jo fede brands, vi stolt kan være i selskab med.

Hvordan bestiller jeg?

Du skal åbne Klubkollektion & Bestillingsliste, ved at trykke på linket herunder: https://www.sport-direct.dk/horsens/Klubshop

Gå til SHOP-LOGIN i højre hjørne, øverst og brug følgende til at tilgå klubkollektionen. Brugernavn: HS2023   Password: HS2023

Husk, ved bestilling at sikre, at navn er udfyldt korrekt. Varene hentes i INTERSPORT

INTERSPORT

Torvet 6-8

8700 Horsens

Butik -       75626799

Direkte -  20823800


Praktisk information


Omkring personlige sponsorater

Personlige sponsorater direkte mellem en svømmer og en personlig sponsor er også en mulig for svømmerne i Horsens Svømmeklub. For at sikre vores klubsponsorer en god og professionel oplevelse af Horsens Svømmeklub, skal alle personlige aftaler godkendes skriftligt af klubben via sponsor@swimhorsens.dk. Vi benytter en obligatorisk rammeaftale, der omhandler klubbens vilkår for et personligt sponsorat mellem en af vores svømmere og en personlig sponsor.

Har du ellers spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at spørge din træner eller skrive til os omkring sponsorater, klubkollektionen eller selve klubtøjsaftalen på sponsor@swimhorsens.dk. Forvent op til 7 dages responstid på e-mail, da sponsorudvalget ligesom resten af klubben, primært er baseret på frivilligt arbejde.

BEMÆRK, at alle henvendelser angående produktgaranti, reklamation, ordrer, bestillinger og leverancer m.v. skal rettes direkte til Intersport butikken i Horsens.

 
Sponsorudvalget og Bestyrelsen
 
 
 
 
 

Nyheder

Instagram

Loading