Klubtøj til Horsens Svømmeklub og SWIMHORSENS.

(Herunder bestilling af tøj).


Horsens Svømmeklub har en eksklusiv aftale med Sportmaster og Adidas om køb og brug af klubtøj. Det giver os adgang til vores helt egen klubkollektion bestående af Adidas produkter til attraktive priser. De lave priser muliggøres af en formel samarbejdskontrakt, hvor Horsens Svømmeklub loyalt og eksklusivt repræsenterer Sportmaster og Adidas - ligesom de repræsenterer vores klub.

For at støtte hinanden så godt som muligt, bærer alle produkter fra klubkollektionen logo fra både Horsens Svømmeklub eller SWIM HORSENS sammen med Adidas og Sportmaster.

Se vores regler på siden ”Regler for brug af klubtøj” KLIK HER. Det er specielt vigtigt, at konkurrencesvømmere og forældre, er bekendt med regler for brug af klubkollektionen under stævner samt i medier m.v.

Husk, at alle kan bestille klubtøj - uanset om du svømmer i undervisningsafdelingen, på et at vores triatlonhold eller i konkurrenceafdelingen. Vi har sørget for både fedt træningstøj og fritidstøj til en hver god lejlighed.

 Så med det i tankerne, husk at hjælpe vores sponsor mest muligt, så de har lyst til at hjælpe os mest muligt – og både Adidas og Sportmaster er jo fede brands, vi stolt kan være i selskab med.

Hvordan bestiller jeg?

Du skal åbne Klubkollektion & Bestillingsliste, ved at trykke på linket KLIK HER.

I ovenstående dokument finder du vareinformationer på de første sider, efterfulgt af en pris og bestillingsliste samt en vejledende størrelsesoversigt – så kort og godt, alt hvad der skal bruges for at se og bestille dit nye klubtøj. Herefter er det simpelt:

  1. Udskriv dokumentet.
  2. Udfyld kontaktinformation.
  3. Udfyld felt til navne-tryk (medfører ekstrapris pr. vare).
  4. Find dine varer og skriv antal under undervisningsafdelingen eller konkurrenceafdelingen.
  5. For hver varelinje, sæt ring om den størrelse du ønsker.
  6. Tæl antal varer sammen og skriv hvor mange individuelle navne-tryk, du skal betale for.
  7. Så er det ellers bare ned i Sportmaster på Søndergade i Horsens, hvor du bestiller og betaler dine varer hos en medarbejder.

 

Praktisk information

Grundet leveringstid fra Adidas Danmark plus efterfølgende procestid hos trykfirmaet, kan der gå op til 4 uger inden varerne er klar til afhentning i butikken. Normal leveringstid vil være indenfor 14 dage og Sportmaster forbeholder sig retten til at dellevere. For at lette processen for butikken, betales varerne altid ved ordreafgivelse og butikken kontakter dig, så snart varerne er klar til afhentning. Handlen foregår direkte mellem Sportmaster og dig, som forbruger.

Omkring personlige sponsorater

Personlige sponsorater direkte mellem en svømmer og en personlig sponsor er også en mulig for svømmerne i Horsens Svømmeklub. For at sikre vores klubsponsorer en god og professionel oplevelse af Horsens Svømmeklub, skal alle personlige aftaler godkendes skriftligt af klubben via sponsor@swimhorsens.dk. Vi benytter en obligatorisk rammeaftale, der omhandler klubbens vilkår for et personligt sponsorat mellem en af vores svømmere og en personlig sponsor.

Har du ellers spørgsmål?

Så er du altid velkommen til at spørge din træner eller skrive til os omkring sponsorater, klubkollektionen eller selve klubtøjsaftalen på sponsor@swimhorsens.dk. Forvent op til 7 dages responstid på e-mail, da sponsorudvalget ligesom resten af klubben, primært er baseret på frivilligt arbejde.

BEMÆRK, at alle henvendelser angående produktgaranti, reklamation, ordrer, bestillinger og leverancer m.v. skal rettes direkte til Sportmaster butikken i Horsens.

 
 
 
Sponsorudvalger og Bestyrelsen
 
 
 
 
 

Nyheder

Sponsorer