Klubmodul henter siden
K-afd. - Årgang-C Drenge
Årgang C - Drenge | 804
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info


Årgang C er klubbens første hold i konkurrenceafdelingen. På holdet prøver man konkurrencesvømning af og går fra blot at skulle lære at svømme, til at være en del af et fedt fællesskab. 

Der er stor fokus på at blive bedre til at svømme, men det sociale på holdet er også rigtig vigtigt. Årgang C er opdelt i et pigehold og drengehold, så vi sikre os, at vi får lige mange piger og drenge ind i konkurrenceafdelingen.

På Årgang C øver vi de 4 stilarter, startspring, vendinger og andre basale færdigheder i vand. Vi tænker meget leg og konkurrence ind i træningen, så du kommer til at synes, at det er fedt at gå på holdet.

Holdet vil i løbet af året blive tilbudt nogle stævner, så I kan prøve af, om det er noget for Jer. Stævner og andre aktiviteter får i besked om på mail.

Næste niveau hedder Årgang B.

Se træningstiderne for alle konkurrence hold, Swimhorsens udviklingsmodellen, som trænerne laver træning ud fra og andre vigtige oplysninger HER


Aldersinddelingen i konkurrenceafdelingen ser således ud. Alternativer til Årgang C eller junior sprint er Tweens hold, livredning eller udspringshold i undervisningsafdelingen.

 

Årgang C

Årgang B

Årgang A

HS1

HS Elite

 

Min

Maks

Min

Maks

Min

Maks

Min

Maks

Min

Maks

Alder

8 år

10 år


Billede af strukturen.png

Læs mere
Startdato
01.01.2024
Slutdato
30.06.2024
Tid/Sted
Mandag 18:00-19:00 Forum, Den LAVE ende Onsdag 17:00-18:00 Forum, Den LAVE ende Lørdag 07:00-08:00 Forum, Den DYBE ende Lørdag 08:10-09:00 Kampsportscenteret, Karate 2 lokalet
Pris
241,00 kr.
80,00% rabat fratrukket.
Gebyr
50,00 kr..

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram